Separating Morality - Viva Del Santo!

Olika stilar varje dag


Jag älskar kläder och mode. Jag brukar instagramma alla mina outfits varje dag och hoppas att en dag kunna försörja mig enbart på min hobby och passion när det kommer till kläder. Det kan ibland vara en lite dyrare hobby, men eftersom mina konton på sociala nätverk börjar att växa hoppas jag snart att jag kommer att ha någon sponsor emellan åt. Hur som det jag vill komma till är att eftersom det kan vara en dyr hobby så behöver jag ständigt hålla utkik på hemsidor som säljer kläder billigt, på rea eller outlets online. Jag har kommit fram till att det ganska ofta kan vara billigare att köpa online. Jag hittade en hemsida där jag fick ett väldigt bra pris på converse-skor. I affär kan det kosta mer beroende på vilken affär man handlar i. Så online blev det en del billigare.

Jag brukar ofta försöka hitta nya ställen som har kläder eller skor till bra kvalitet men till ett lite billigare pris. Rea eller utförsäljning är guld om man vill hitta basic kläder (sånt som man alltid kan behöva) eller riktigt unika konstiga kläder. Det finns kanske en anledning till att de är kvar allra sist på utförsäljningar men jag tycker ofta att man kan hitta riktigt roliga grejer som ändå kan funka om man verkligen vill och anstränger sig lite.

Jag håller fortfarande på med att hitta min stil. Ibland känner jag för vanliga ljusa jeans med vit tröja och vanliga vita converse. Ibland kan jag ha en kimono i skrikiga färger och pösiga byxor. Det varierar dag för dag. Men än så länge funkar det för mina följare och jag tror att de uppskattar någon som inte har en direkt stil utan kan inspirera många olika människor med olika stilar på många olika sätt.